[size=16]شوربة مشروم بالكريمة :::
المكنونات :::
مشروم فريش (ولا يفضل مشرم المعلبات) - بصل - زبدة - كريمة أو (لبن + ماجى) - دقيق - فلفل ابيض - ملح
الطريقة :::
1 - نفرم المشروم الفريش فى الكبة بحيث انة يبقى قطع صغيرة جدا وليس مفروم معجن يعنى
2 - نجيب البصلة ونقطعها مفروم بردة ونحمر البصل مع الزبدة لحد ما يبقى لونها ذهبى
3 - وبعدين نحط المشروم المفروم عالبصل المحمر لحد ما يستوى
طبعا المشروم هيبقى عامل زى اللحمة كدة هينزل ميتة ويشربها تانى وبعد ما ياخد ميتة يبقى كدة استوى
4 - هنضيف بقى المرقة (شوربة فراخ وكريمة أو لبن +ماجى )
ملحوظة هاااااااااااااااااااامة: عند وضع اللبن لازم يكون ساخن
5 - نعمل بعد كدة ( الرو ) الرو دة عبارة عن زبدة +دقيق بنسبة ا الى ا
يعنى لو معلقة كبيرة دقيق تبقى قدامها معلقة كبيرة زبدة وهكذا
6 - هنحط الرو على المشروم وبعدين نحط بقى الفلفل الأبيض والملح [/size]
المكنونات :::
مشروم فريش (ولا يفضل مشرم المعلبات) - بصل - زبدة - كريمة أو (لبن + ماجى) - دقيق - فلفل ابيض - ملح
الطريقة :::
1 - نفرم المشروم الفريش فى الكبة بحيث انة يبقى قطع صغيرة جدا وليس مفروم معجن يعنى
2 - نجيب البصلة ونقطعها مفروم بردة ونحمر البصل مع الزبدة لحد ما يبقى لونها ذهبى
3 - وبعدين نحط المشروم المفروم عالبصل المحمر لحد ما يستوى
طبعا المشروم هيبقى عامل زى اللحمة كدة هينزل ميتة ويشربها تانى وبعد ما ياخد ميتة يبقى كدة استوى
4 - هنضيف بقى المرقة (شوربة فراخ وكريمة أو لبن +ماجى )
ملحوظة هاااااااااااااااااااامة: عند وضع اللبن لازم يكون ساخن
5 - نعمل بعد كدة ( الرو ) الرو دة عبارة عن زبدة +دقيق بنسبة ا الى ا
يعنى لو معلقة كبيرة دقيق تبقى قدامها معلقة كبيرة زبدة وهكذا
6 - هنحط الرو على المشروم وبعدين نحط بقى الفلفل الأبيض والملح [/size]