انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب به


2 مشترك

    شوربة المشروم بالكريمه

    monmon
    monmon
    المدير


    عدد الرسائل : 628
    العمر : 35
    السٌّمعَة : 0
    نقاط : 56503
    تاريخ التسجيل : 09/02/2009

    شوربة المشروم بالكريمه Empty شوربة المشروم بالكريمه

    مُساهمة من طرف monmon السبت فبراير 14, 2009 2:23 pm

    [size=16]شوربة مشروم بالكريمة :::


    المكنونات :::

    مشروم فريش (ولا يفضل مشرم المعلبات) - بصل - زبدة - كريمة أو (لبن + ماجى) - دقيق - فلفل ابيض - ملح



    الطريقة :::



    1 - نفرم المشروم الفريش فى الكبة بحيث انة يبقى قطع صغيرة جدا وليس مفروم معجن يعنى

    2 - نجيب البصلة ونقطعها مفروم بردة ونحمر البصل مع الزبدة لحد ما يبقى لونها ذهبى

    3 - وبعدين نحط المشروم المفروم عالبصل المحمر لحد ما يستوى

    طبعا المشروم هيبقى عامل زى اللحمة كدة هينزل ميتة ويشربها تانى وبعد ما ياخد ميتة يبقى كدة استوى

    4 - هنضيف بقى المرقة (شوربة فراخ وكريمة أو لبن +ماجى )

    ملحوظة هاااااااااااااااااااامة: عند وضع اللبن لازم يكون ساخن

    5 - نعمل بعد كدة ( الرو ) الرو دة عبارة عن زبدة +دقيق بنسبة ا الى ا

    يعنى لو معلقة كبيرة دقيق تبقى قدامها معلقة كبيرة زبدة وهكذا

    6 - هنحط الرو على المشروم وبعدين نحط بقى الفلفل الأبيض والملح
    [/size]
    yehia love
    yehia love
    مشرف عام
    مشرف عام


    عدد الرسائل : 223
    السٌّمعَة : 0
    نقاط : 55910
    تاريخ التسجيل : 11/02/2009

    شوربة المشروم بالكريمه Empty رد: شوربة المشروم بالكريمه

    مُساهمة من طرف yehia love الخميس فبراير 19, 2009 11:31 am

    شكرررررررررررررا

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد مايو 19, 2024 4:06 am